Mijn Blog
Statistieken
  • 176364Totale Hits:
  • 2Hits vandaag:
  • 25Hits gisteren:
  • 76835Bezoekers totaal :
  • 2Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 95Bezoekers vorige week:
  • 72Bezoekers per maand:
  • 13Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Kweek

 

De duiven zitten gezellig op het nest, en vermaken zich elke dag in en rond het hok. Dagelijks gaan de duiven los en tot nu toe genieten ze er lekker van. Volgende week zullen de eerste eieren uitkomen en ook zullen de vluchten zo langzaam aan beginnen met eerst twee opleer vluchten en dan de eerste week van april de eerste wedvlucht.

Waar veel liefhebbers last hebben van roofvogels ben ik er gelukkig nog verschoond van gebleven. Elke avond tel ik het volledige aantal weer in het hok, en dus elke dag even afkloppen dat het weer goed is gegaan. Misschien zal ik eerdaags ook slachtoffer worden, maar tot nu toe (en dat is al vele jaren) heb ik er geen last van. Ook liefhebbers in de buurt (op steenworp afstand) hebben er nog geen last van.

De tuin heb ik de afgelopen weken laten opknappen, en aan het hok moeten ook nog wat werkzaamheden worden uitgevoerd. Op het hok komt een hele rij glazen pannen te liggen om licht en warmte wat meer ruimte te geven. Of dit ook het gewenste effect gaat hebben moet ik nog even afwachten, maar ik denk dat dit gaat bijdragen aan een beter klimaat op het hok.

Volgende week meer over de kweek.

Leave a Reply

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346