Mijn Blog
Statistieken
  • 176367Totale Hits:
  • 5Hits vandaag:
  • 25Hits gisteren:
  • 76837Bezoekers totaal :
  • 4Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 97Bezoekers vorige week:
  • 74Bezoekers per maand:
  • 13Bezoekers per dag:
  • 1Bezoekers op dit moment online:

Koud!

 

Waar we toch een paar weken verwend waren met mooi weer, is het de laatste week meer winter als lente.  Op het programma desalniettemin de wedvlucht Duffel als start van het nieuwe duivensport seizoen.

Ik zelf heb ze thuis gehouden na de koude africhting van vorige week en ben bij de Comb. van Dam – Bisschop wezen kijken dit keer. En ondanks de kou en Noord-Oosten wind kwamen de duiven goed naar huis. Met 37 duiven mee waren er na 45 minuten 35 thuis.

Wat een prachtige kijk hebben deze liefhebbers vanaf het landje in Almere – Buiten. De meeste duiven kwamen ook uit de goede richting en dus genoeg te kijken.

Morgen ga ik op visite bij Andre en Karin Paulssen te Roosteren. Ze vliegen onder de naam Paulssen en Zn, Roosteren en voor wat betreft de ZLU vluchten toppers in het zuiden van het land.

Volgende week afhankelijk van het weer, gaan de doffers mee naar Nijvel. De duivinnen leer ik apart op om de jongen niet alleen te laten liggen.

Comb. Paulssen en Zn, Roosteren.

Leave a Reply

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346