Mijn Blog
Statistieken
  • 162769Totale Hits:
  • 3Hits vandaag:
  • 54Hits gisteren:
  • 72056Bezoekers totaal :
  • 3Bezoekers vandaag:
  • 22Bezoekers gisteren:
  • 243Bezoekers vorige week:
  • 416Bezoekers per maand:
  • 34Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Duiven vrij weekend

 

Geen duiven mee, dus een rustig weekend… Nou ja rustig? Voor de Stichting Fondclub Midden Limburg nog wat updates voor Bordeaux en Bergerac gedaan, de Regio1 site voorzien van het laatste nieuws, en voor de rest geen duiven.

Ook dit weekend het festival “Groetjes uit Thailand” een terugkerend jaarlijks twee daags feest voor de Thaise inwoners en voor de belangstellende Nederlanders, Belgen en Duitsers die ook in grote getale op dit festival waren afgekomen.

De volgende duivenvlucht zal pas half augustus gaan plaatsvinden, en dus zal ik mij ook afzijdig houden van club activiteiten de komende weken. Eerst de jonge duiven op de rit krijgen en dan nog 4 vluchten tot het einde van het seizoen. De winter gebruiken om goed te kijken welke duiven volgend jaar een plaats verdienen in het hok.

Leave a Reply

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346