Mijn Blog
Statistieken
  • 166144Totale Hits:
  • 120Hits vandaag:
  • 32Hits gisteren:
  • 72947Bezoekers totaal :
  • 120Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 357Bezoekers vorige week:
  • 373Bezoekers per maand:
  • 34Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Duiven vrij weekend 2

 

Wederom dit weekend geen duiven mee op de vluchten, en dus vrij om te kijken bij een liefhebber die op 3 vluchten duiven mee had. En duiven heb ik gezien!  Voor mij zelf begint het spelen met duiven weer zo half augustus (jonge duiven) en dan zie ik wel wat dit met zich mee brengt.

De jonge duiven trainen in elk geval goed bij de deur en over een week of 2 zal ik ze dan voorzichtig een stuk wegbrengen. Zo moet het seizoen dan maar eindigen voor mij, waar het tot nu toe niets was. Hoe dat komt is mij en anderen nog steeds een raadsel maar stukje bij stukje kom ik daar nog wel achter.

Ook een ooit gerenomeerde duivenhokken bouwer (Eddie Buitenhuis) zal binnenkort een blik komen werpen op het hok en adviezen geven dit mogelijk anders in te richten qua verluchting en dergelijke.

Voorlopig vermaak ik mij met de duiven rond het hok, en heb vrije tijd over om mij met andere zaken bezig te houden dan alleen de duivensport.

Leave a Reply

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346