Mijn Blog
Statistieken
  • 178293Totale Hits:
  • 90Hits vandaag:
  • 9Hits gisteren:
  • 77559Bezoekers totaal :
  • 7Bezoekers vandaag:
  • 7Bezoekers gisteren:
  • 93Bezoekers vorige week:
  • 387Bezoekers per maand:
  • 12Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Navluchten

 

Wederom geen duiven in de mand gehad en alleen de jonge duiven laten toeren rond eigen hok. Met nog een maand te gaan trainen ze er lekker op los en moeten de gehele natour mee voor de ervaring. Wel dit weekend duiven wezen kijken bij de Comb van Dam & Bisschop de smaakmakers in de regio1 wederom dit jaar.

Ze stevenen weer op het generaal kampioenschap af zoals de afgelopen jaren al elke keer gebeurde. Erg gastvrije mensen op het landje en altijd wel duiven die op tijd thuis komen.

Ze maken ook driftig gebruik van de Pigeoncare producten en de Mulit mineral mix die we nu een paar maanden verkopen. En het bevalt ze prima zoals ze zeggen.

Eind van de maand gaan de jonge duiven de eerste opleer vluchten mee maken, en zullen direct een 20 km voor de kiezen krijgen net over het gooimeer heen in Maartensdijk. Daarna nog een keer Meerkerk en dan met de wagen mee voor de laatste opleer vlucht voor dat de natour begint.

Nu alleen nog een beetje fraaier weer…

Leave a Reply

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346