Mijn Blog
Statistieken
  • 180098Totale Hits:
  • 15Hits vandaag:
  • 52Hits gisteren:
  • 78205Bezoekers totaal :
  • 6Bezoekers vandaag:
  • 14Bezoekers gisteren:
  • 132Bezoekers vorige week:
  • 191Bezoekers per maand:
  • 18Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Natour

 
Nog 1 week en dan moeten de duiven mee op de natour vluchten 2012. Ik ben er klaar voor en zo te zien de duiven ook. Ondanks de vergaande rui vliegen ze goed en zelfs de africhtingen doorstaan ze. Wel wat duiven verspeeld de afgelopen maanden maar dat zou ook te maken kunnen hebben met het feit dat er misschien teveel duiven in een te kleine ruimte zitten? Er zitten er nu 35 in en dat is denk ik ook wel de max in de ruimte.

Afgelopen donderdag heb ik ze nog naar Maartensdijk gebracht en ze kwamen goed af. Morgenavond gaan ze in de mand voor de africhting Raamsdonkveer met de Regio1 en dan hebben ze ook een nacht mand met andere duiven doorgebracht. Kijken hoe dat gaat aflopen en dan komende vrijdag de eerste natour vlucht.

De duiven moeten zeker mee tot 200km en als het kan (vanwege de rui) alle 5 de vluchten. Dan is het kaf wel van het koren gescheiden en kunnen we de herfst en winter periode in met de duiven ter voorbereiding van komend jaar.

Leave a Reply

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346