Mijn Blog
Statistieken
  • 180099Totale Hits:
  • 16Hits vandaag:
  • 52Hits gisteren:
  • 78206Bezoekers totaal :
  • 7Bezoekers vandaag:
  • 14Bezoekers gisteren:
  • 133Bezoekers vorige week:
  • 192Bezoekers per maand:
  • 18Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Werk in uitvoering!

 

Vakantie!!!! En wat ga je dan doen als er nog geen plannen zijn om weg te gaan de komende weken? Timmeren in en rond het hok! Vanaf maandag zal er het een en ander gaan veranderen, te beginnen met het vernieuwen van de broedhokken. Nu zitten er 12 stuks in waarvan 8 op de achterwand, en 4 aan de zijwand. Ik maak het nu zo dat er 12 op de achterwand komen te zitten. Tevens ga ik de afdeling isoleren om temperatuurschommelingen op te kunnen vangen.

Ook zal in de komende tijd de ventilatie in het dak worden aangepakt. Vandaag 8 september ben ik bij een liefhebber (Chris Paauwe uit Kruiningen) geweest die het dak ook vol heeft liggen met sneldekkers, maar er op een slimme manier zelf ontluchtings-pijpjes op heeft gemaakt en veel beter is gaan presteren. Dus weer een idee om te bekijken of dit mogelijk een oplossing is.

Tevens heb ik gelijk wat late jongen bij deze sympathieke liefhebber mee genomen. (prestaties hier te vinden)

Ook zal er voor de vliegduiven en de jonge duiven een ren voor het hok worden geplaatst. Deze word op maat gemaakt inclusief valplanken e.d. Kortom een klusvakantie ten behoeve van het welzijn van de duiven.

Volgende week meer.

 

Leave a Reply

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346