Mijn Blog
Statistieken
  • 176366Totale Hits:
  • 4Hits vandaag:
  • 25Hits gisteren:
  • 76836Bezoekers totaal :
  • 3Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 96Bezoekers vorige week:
  • 73Bezoekers per maand:
  • 13Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Oliebol en Appelflap

 

De feestdagen zitten er gelukkig weer op en menig oliebol of appelflap zit er weer in. Heerlijk dat we weer richting voorjaar gaan en de duiven bijna gekoppeld kunnen worden. Afgelopen vrijdag de nieuwjaars receptie op de vereniging en de kampioenen huldiging aldaar. Ik miste de nootjes, stukjes kaas en worst wat echt een receptie gevoel geeft, maar ook de economische crisis zal wel op verenigingsniveau zijn neergedaald. Voor de rest weer een leuke avond om wat bij te kletsen.

Ik heb een 4 tal bonnen gescoord de afgelopen weken en dus ook weer een aantal hokbezoeken komend voorjaar voor een jonge duif van goede hokken. Zelf zal ik de duiven eind januari gaan koppelen als het weer mij bevalt tegen die tijd. Anders word het wat later en zien we dan wel weer.

De tentoonstellingen zijn in de regio voorbij, dus dan nu de voorbereiding op het eigen hok gaan beginnen met alles voor te koppelen op papier. Daarna zien we wel.

oliebol

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346