Mijn Blog
Statistieken
  • 176364Totale Hits:
  • 2Hits vandaag:
  • 25Hits gisteren:
  • 76835Bezoekers totaal :
  • 2Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 95Bezoekers vorige week:
  • 72Bezoekers per maand:
  • 13Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Oplichting, Bedrog en Blackpool

 

Dit weekend het gesprek van de dag! Wielrennen, Lance Amstrong, Duivensport, Eric Limbourg en Blackpool, duivenshow.

Waar Lance de wielersport in diskrediet brengt, Eric zijn pedigrees een groot leugen zijn en Blackpool waar de show of the year plaats vind dit weekend en waar velen van ons duivenmelkers bestand naar toe gaan voor de lol, de bussines of uitgaan in een stad waar de je een gokje kunt wagen of je kan laten trakteren op een echte Engelse lapdance met je handjes op de rug.

De bekentenis van Lance Amstrong doet de wieler wereld zinderen, in Belgie is Eric Limbourg de sjaak met zijn valse pedigrees, kortom er gebeurd wel het een en ander waar je in deze tijd van kou en sneeuw over praat en denkt. Maar hoe praten we er over? Wetend dat sommigen van ons mogelijk net zo slecht en corrupt zijn als de eerder genoemde personen hierboven? Wanneer vallen “bekende” liefhebbers door de mand op een wijze die net zo schokkend is? We zullen zien want ik kan mij niet voorstellen dat er gezien bovenstaande niet scherper gecontroleerd gaat worden als dat al werd gedaan. Niet zo zeer lettend op valse pedigrees maar meer controles op de losplaats en bij de liefhebber thuis op het hok.

Ik vind het “het” niet waard duur geld uit te geven aan allerlei poeders en pillen die mogelijk betere prestaties beloven maar die bol staan van verboden stoffen. Ik hou het bij 3 flesjes natuur producten wat knoflookpoeder en de jaarlijkse enting paramyxo en pokken. Mede door deze instelling zal het mogelijk weer niet beloven wat ik al weer jaren hoop maar liever zo dan als leugenaar door het leven in de duivensport.

Op eigen hok nog rust. Ik wou dit weekeinde koppelen, maar de thermometer zit onder de nul graden, dus ik wacht nog even!

kampioen

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346