Mijn Blog
Statistieken
  • 176364Totale Hits:
  • 2Hits vandaag:
  • 25Hits gisteren:
  • 76835Bezoekers totaal :
  • 2Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 95Bezoekers vorige week:
  • 72Bezoekers per maand:
  • 13Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

De winter voorbij?

 

Zou het over zijn? ik mag toch hopen van wel! Kou, sneeuw en die verrekte nattigheid zijn niets voor mij en dus graag lente vanaf nu!

Maar goed dat ik Blackpool heb overgeslagen vorige week. Ook daar kou en ellende en terug naar huis op zondag bleek voor velen ook al niet mogelijk. Kost je dan een dag extra verblijf daar en als er dan niets te doen is, sneeuwt en koud is dan ben ik blij dat ik thuis ben gebleven!

Volgende week worden de duiven gekoppeld! Zoals het er naar uit ziet is het dan een graad of 10 boven nul, en dus zonder kouden handen en voeten goed om de gekoppelde duiven te kunnen observeren. Het seizoen gaat dus beginnen en maar hopen dat er een goede kweek volgt?

Ik heb plaats voor een 20 tal koppels, maar beperk mij tot 16 koppels dit jaar. Ik heb een beperkt aantal ringen dit jaar en wil het met wat minder jongen doen en maar zien hoe het af loopt dit jaar. We gaan het zien en dit blog zal wel laten blijken of het ook allemaal goed is gegaan.

pieper

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346