Mijn Blog
Statistieken
  • 176364Totale Hits:
  • 2Hits vandaag:
  • 25Hits gisteren:
  • 76835Bezoekers totaal :
  • 2Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 95Bezoekers vorige week:
  • 72Bezoekers per maand:
  • 13Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Kweken

 

Ook hier zijn de vliegduiven gekoppeld en vandaag hebben ze voor het eerst sinds september weer rondjes gevlogen buiten het hok. Het weer was prachtig en dat vonden de duiven ook. Zichtbaar genoten ze van de vrijheid sinds september vorig jaar.

De komende week zal er op mijn huis een dakkapel worden geplaatst. Vrijdag als het weer goed is zal het ook voor de duiven wennen zijn als ze de rondjes vliegen. Er staat ineens een nieuw obstakel op het dak, echter kunnen ze niet op het dak van de dakkapel scharrelen want er zit een pannendak op.

Ook zal de site de komende week weer wekelijks worden bijgewerkt. Nieuws van het hok en andere duivensport gerelateerde dingen.

gekleurde duiven

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346