Mijn Blog
Statistieken
  • 176366Totale Hits:
  • 4Hits vandaag:
  • 25Hits gisteren:
  • 76836Bezoekers totaal :
  • 3Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 96Bezoekers vorige week:
  • 73Bezoekers per maand:
  • 13Bezoekers per dag:
  • 1Bezoekers op dit moment online:

Lente?

 

Het lijkt er op dat het de komende week iets van lente gaat worden, en het zou toch weleens tijd worden! Ook mogen we vanaf volgend jaar best vanaf eind april pas met de duivenvluchten beginnen, want het lijkt erop dat de winters later beginnen en dus ook later eindigen.

Op eigen hok trainen de duiven elke dag hun rondjes en dat gaat prima tot nu toe. Nu is ook de tijd aangebroken ze langzaam op weg te helpen om later deze maand of begin volgende maand aan te haken in de dan komende wedvluchten.

Er zitten nu op dit moment 34 jonge duiven op het hok, en er komen er nog deze week of volgende week een kleine tien bij. Wat jongen gekocht op de verkoop van de Fondclub Gooi & Eemland, en nog enkele van gekochte bonnen. Genoeg duiven dus om mee aan de jonge duiven vluchten te beginnen.

De oude duiven hebben weer eieren gelegd, en omdat ik al genoeg jonge duiven heb, zijn ze vanmorgen op de boterham beland… 😉

eieren

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346