Mijn Blog
Statistieken
  • 151589Totale Hits:
  • 0Hits vandaag:
  • 103Hits gisteren:
  • 69458Bezoekers totaal :
  • 0Bezoekers vandaag:
  • 22Bezoekers gisteren:
  • 188Bezoekers vorige week:
  • 445Bezoekers per maand:
  • 27Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Opleren 2

 

Gisteren de duiven weer afgericht, en met nog een paar weken te gaan alvorens ze mee te geven op een wedvlucht in de club, vooralsnog alles op schema. Alhoewel ze gisteren verspreid terug kwamen hebben ze toch weer een hoop geleerd. De duivinnen die al 2 jaar niet zijn meegeweest op wat voor vlucht dan ook zijn inmiddels ook redelijk op dreef en komen nu tussen de andere duiven door thuis. De eerste keren opleren zaten ze in de staart van het peloton maar daar komt nu verandering in.

Wel jammer dat er toch ook duiven verspeeld worden en dus moet ik weer proberen te koppelen om een gelijk aantal doffers en duivinnen in het hok moet houden. Gebroken koppels aanvullen dus uit de reserve poule.

De jongen (inmiddels genoeg) zitten al bij het krieken van de dag in de ren, en genieten ook wekelijks van een fris bad. Een mooi gezicht om te zien, en voor de jongen een teken dat ze gezond zijn als ze graag in bad willen.

4 mei staat nog steeds op de planning om in te haken op een wedvlucht, en daarvoor zullen de duiven nog een aantal opleervluchten voor de kiezen krijgen de komende tijd. als alles goed gaat kan er dan een leuke ploeg (doffers en duivinnen) mee om proberen prijzen te vliegen.

ROTTERDAM-DUIVEN-AFSCHERMPLICHT

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346