Mijn Blog
Statistieken
  • 176364Totale Hits:
  • 2Hits vandaag:
  • 25Hits gisteren:
  • 76835Bezoekers totaal :
  • 2Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 95Bezoekers vorige week:
  • 72Bezoekers per maand:
  • 13Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Nijvel

 

Op de wedvlucht Nijvel (206km) had ik 15 duiven meegegeven. 8 doffers en 7 duivinnen als vrachtduif. Om 09.45 uur gelost, en mijn eerste duiven om 12.10 uur. Ik ben niet ontevreden al zaten er wel wat gaatjes tussen de aankomsten van de duiven. Uiteindelijk waren ze wel allemaal weer thuis.

Komend weekend weer als vracht mee op Quiverain (228km) en zo richting de langere vluchten eind van de maand. Vanavond heb ik de duiven her koppelt om ze klaar te stomen voor de wedvlucht Brive eind deze maand.

De jongen staan te trappelen om het luchtruim te verkennen, en veel langer kan ik ze niet meer in het hok vasthouden. Hopend dat de roofvogels nu geen trek meer hebben in duiven ga ik met angst en beven de jongen maar snel naar buiten laten. Ik vind kweken en het uit wennen van jonge duiven het minst leuke van de duivensport.

Affijn.. het moet toch en dus de komende weken de updates van de wedvluchten en het uit wennen van de jonge duiven.

Duivensport

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346