Mijn Blog
Statistieken
  • 176364Totale Hits:
  • 2Hits vandaag:
  • 25Hits gisteren:
  • 76835Bezoekers totaal :
  • 2Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 95Bezoekers vorige week:
  • 72Bezoekers per maand:
  • 13Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Tentoonstelling vereniging

 

Het zit er weer op voor 2013.. tot aan het vuurwerk geen duiven dingen meer en relaxed op weg naar de vakantie. Dit weekend de vereniging tentoonstelling, en net als met de economische crisis loopt ook het animo en belangstelling terug voor dit soort evenementen.

Ik zeg er niet veel over, maar zoals het jaren geleden nog echt zoeken was naar een plekje, zo leeg was het nu. De vleesprijzen voor de winnaars beperken zich ook nog tot een leverworst, en waar de deelname rollades eerder nog voor vier personen buikpijn bezorgde is er nu amper nog twee boterhammen mee te beleggen.

Lootjes voor een euro, prijzen ter waarde van een pak action potloden of zak pepernoten… Men begrijpt niet meer dat mensen eerder vijftig cent uitgeven en twintig loten kopen voor een tientje als nu tien lootjes voor tien euro..  Met twintig denk je toch meer kans te hebben.. of ben ik zo dom?

Nog een paar jaar en dan is deze happening ook weer verleden tijd. De hele duivensport loopt terug en men dient zich te beraden over dit soort activiteiten in het vervolg.

Voor de rest horen ze mij er niet over.. de beste stuurlui staan immers aan wal… Op naar de oliebollen!

oliebol

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346