Mijn Blog
Statistieken
  • 151590Totale Hits:
  • 1Hits vandaag:
  • 103Hits gisteren:
  • 69459Bezoekers totaal :
  • 1Bezoekers vandaag:
  • 22Bezoekers gisteren:
  • 189Bezoekers vorige week:
  • 446Bezoekers per maand:
  • 27Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Voorbereiding nieuwe seizoen

 

Vandaag de doffers een stuk weggebracht en ik kon nog net eerder thuis zijn als hun.. 1tje voorop en de rest er rap achteraan. Gezien het mooie weer en het lekker langer licht blijven in de avond zal de komende week er vaker worden gereden na het werk. Ik ben er klaar voor… Let the games begin!

De Regio1 is als een nachtkaars aan het uit gaan.. De afdeling 7 heeft hen het mes op de keel gezet en het huidige bestuur is niet in staat hier tegen in te gaan. Nu valt het ook niet mee om een vereniging te besturen, maar ik had toch een grotere mond opgezet tijdens een bijeenkomst afgelopen dinsdag.

Morgen dagje Volendam.. er zit een jaarling bij een melker aldaar.. Als jong kwijtgeraakt maar dan nu toch ergens binnen gelopen.. of….. (vul zelf in)

Volgende week meer.. Geniet van het weer!

2013-08-01 20.12.21

Vlieghok

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346