Mijn Blog
Statistieken
  • 151590Totale Hits:
  • 1Hits vandaag:
  • 103Hits gisteren:
  • 69459Bezoekers totaal :
  • 1Bezoekers vandaag:
  • 22Bezoekers gisteren:
  • 189Bezoekers vorige week:
  • 446Bezoekers per maand:
  • 27Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Africhting Gilze Rijen

 

De enige africhting in de mand voor de Vitesse vluchten beginnen, en onder mooie omstandigheden een vlucht van een kleine 85 km. 14 duiven aan de start en 4 duiven redelijk vlot op elkaar vlak achter de grote melkers aan (Volgens de klok)

Na de 4 vlotte duiven begon het een beetje te haperen en het duurde tot 14.30 uur alvorens er 12 van de 14 op het appel stonden. Nu bij het tikken van dit stukje zijn er 13 van de 14 thuis (zondag 12.15 uur)

Tevreden ben ik nog niet.. ze moeten vlotter op elkaar komen dus daar moet aan gewerkt worden. Immers laat de uitslag van de trainingsvlucht al zien (compuclub) dat we met de nieuwe RegioA indeling alleen als bladvulling zullen gaan fungeren. Toppers van vorig jaar in de Regio1 zullen de grootste moeite krijgen nog op het eerste blad te vliegen de komende weken. Reden voor mij ze dus maar als “vracht” mee te geven de komende weken, tot de door mij uitgekozen vluchten komen.

Cher Ami.

Cher Ami.

 

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346