Mijn Blog
Statistieken
  • 151589Totale Hits:
  • 103Hits vandaag:
  • 52Hits gisteren:
  • 69458Bezoekers totaal :
  • 22Bezoekers vandaag:
  • 25Bezoekers gisteren:
  • 208Bezoekers vorige week:
  • 445Bezoekers per maand:
  • 27Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Duffel 19-04-2014

 

Het was de eerste “opleervlucht” in groot verband, en mij laten verleiden een klok te zetten.. Geen slimme keuze met fondduiven die altijd de tijd nemen om thuis te komen. Met 13 duiven (doffers) aan de start een minuut of 15 achter de Vitesse / Midfond mannen aan, maar wel regelmatig afkomend. Geen schade en alle 13 thuis.

De duiven zitten nog op het nest (grote jongen) en ik dank de dag dat zowel de duivinnen en de jongen verkassen naar een ander hok. Ik heb het niet zo op nestduiven. Ga er van niezen en krijg er allergie van.. Zeker een stofje die ze uitscheiden ofzo, maar ik zal blij zijn als ze op weduwschap zitten en mijn vluchten er aan komen.

Volgende week zien we weer… de afstand gaat richting de 200 kilometer, vanaf daar en verder zijn mijn duiven in hun element.

war pigeon

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346