Mijn Blog
Statistieken
  • 140050Totale Hits:
  • 4Hits vandaag:
  • 97Hits gisteren:
  • 65832Bezoekers totaal :
  • 3Bezoekers vandaag:
  • 20Bezoekers gisteren:
  • 155Bezoekers vorige week:
  • 358Bezoekers per maand:
  • 22Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Quievrain

Moederdag, duivendag….

Mijn mams is al bijna twee jaar dood maar niet vergeten! En dan uitgerekend op deze dag een uitgestelde lossing van zaterdag 10 mei 2014. Geen St. Quentin maar dezelfde losplaats als vorige week Quievrain (241km)

Weer met de 12 doffers aan de start en gezien het weer niet echt gunstig met een windkracht 5-7 uit het zuid westen en pittige regenbuien. Ze hebben het wel overleeft en niet eens zo gek lang na de grote jongens.

Geen prijzen (die moeten de komende weken komen) maar wel netjes alles achter elkaar in het hok terug. Dit geeft hoop voor de komende weken. De jongen zijn er af en dus de duiven op weduwschap!

Volgende week een weekje rust.. ik lap ze zelf op de zaterdag een stukje in mijn nieuwe bolide. Dan de week erop de eerste dagfond vlucnt.

Militair duivenhok

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346