Mijn Blog
Statistieken
  • 160298Totale Hits:
  • 19Hits vandaag:
  • 90Hits gisteren:
  • 71429Bezoekers totaal :
  • 8Bezoekers vandaag:
  • 10Bezoekers gisteren:
  • 89Bezoekers vorige week:
  • 178Bezoekers per maand:
  • 12Bezoekers per dag:
  • 1Bezoekers op dit moment online:

Periqueux

 

Zoals al in een eerder bericht aangegeven zouden alle duiven mee gaan naar Periqueux. Zo gezegd en dus zo gedaan. 9 doffers mee en gedurende de vlucht 2 duiven in de prijzen en de derde vlak voor het afslaan nog thuis. 2 prijzen dus, 3 thuis en op dit moment van schrijven om 19.35pm op de zondagmiddag niets meer bij gekregen. Zoals al verwacht door mij duiven die het dus duidelijk niet kunnen!

Mochten ze morgenvroeg nog thuiskomen dan krijgen ze nog een kans op de laatste middaglossing dit jaar, en dan weten we waar we aan toe zijn.

De vroegste duif thuis was er een van Hans Bodelier uit Echt. een doffer uit 2012 met de potentie een vaste duif te worden. Volgend jaar dus aanvullen met een flink aantal jaarlingen en weer met een achterstand proberen er weer bij te komen.

All-in-Echt-logo_2

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346