Mijn Blog
Statistieken
  • 166111Totale Hits:
  • 87Hits vandaag:
  • 32Hits gisteren:
  • 72914Bezoekers totaal :
  • 87Bezoekers vandaag:
  • 16Bezoekers gisteren:
  • 324Bezoekers vorige week:
  • 340Bezoekers per maand:
  • 34Bezoekers per dag:
  • 7Bezoekers op dit moment online:

Cahors

 

Na weken van relatieve rust op het hok weer een vlucht om naar uit te kijken. A.S weekend de marathonvlucht Cahors. Mijn vier overgebleven duiven van Periqueux zullen aan de start verschijnen met de 1e duif van Periqueux (Hans Bodelier) op plaats 1.

Als deze mooie kras doffer weer van zich laat zien is het een echte! Daar ben ik zeker van inmiddels!

De jongen karren ook lekker rond het hok, ruien als gekken en mogen op de natour laten zien wat ze kunnen. Met 42 begonnen, laat uitwennen
(2e of 3e pen al gegooid) zitten er nu nog 35 op het hok. Eentje opgevreten en gevonden door de plaatselijke boswachter van Almere dus uitwennen als ze al flink oud zijn geeft al jaren geen problemen bij mij. Ze blaken ook van gezondheid dus ik ben tot nu toe tevreden.

Komend weekend dus weer een duiven weekend.. ik heb er zin in! de duiven ook?

Cahors, France.

Cahors, France.

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346