Mijn Blog
Statistieken
  • 160298Totale Hits:
  • 19Hits vandaag:
  • 90Hits gisteren:
  • 71429Bezoekers totaal :
  • 8Bezoekers vandaag:
  • 10Bezoekers gisteren:
  • 89Bezoekers vorige week:
  • 178Bezoekers per maand:
  • 12Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Rust

 

Het seizoen zit er alweer een paar weken op, en ik ben druk bezig geweest de fondclub Midden Limburg site te voorzien van alle uitslagen, en het ontmantelen van de Regio1 Hilversum en Omstreken website.

Na vijf jaar is deze website ten einde. De Regio1 is herverdeeld binnen de Afdeling 7 Midden Nederland en zal zelf wel een website gaan maken en beheren. Als ze slim zijn bellen of mailen ze mij?

Op eigen hok is het vooral rust.. Gereden met de jonge duiven voor een 5 tal keer, en nu rustig het kaf van het koren aan het scheiden. Geen Epsom dit jaar voor mij.. relaxed het nieuwe seizoen in en voorbereiden daarop.

Ik zal weer wat vaker een update geven hier.. de rust is wedergekeerd.. 😉

In vlucht

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 345

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb35877/domains/duivensport.eu/public_html/es/wp-content/plugins/quickstats/quickstats.php on line 346